Varen met de Vrouwe Johanna

Ondanks je lichamelijke beperking toch genieten van een dag op het water? De Edwin Stichting beschikt over een eigen boot; De Vrouwe Johanna, een rolstoeltoegankelijke open vlet met dieselmotor.

De vlet is voorzien van een hydraulische vloer die op kadehoogte gebracht kan worden. In- en uitstappen is zo geen enkel probleem. Op de Vrouwe Johanna is ruimte voor maximaal vier rolstoelen. In totaal kunnen er tien gasten mee. Onder begeleiding van een enthousiaste vrijwillige schipper verken je zo de Friese wateren rondom Langweer!

Huurders van Het Edwinhuis kunnen bij een vakantieduur van één week, twee dagdelen gratis gebruik maken van de boot met vrijwillige schipper. Verblijf je een weekend in Het Edwinhuis dan krijg je de boot één dagdeel tot je beschikking. Meer dagen is in overleg mogelijk, tegen een kleine vergoeding. De Vrouwe Johanna is ook te boeken zonder verblijf in het Edwinhuis.

Tarieven en direct boeken

Dagdeel: €100,-

Boek je vaartocht tijdig in verband met het regelen van een schipper.

Boot huren
rolstoel-edwinstichting-2x

Rolstoeltoegankelijke boot

De Vrouwe Johanna is een rolstoeltoegankelijke boot. Dankzij giften, sponsoring en vrijwilligers is het mogelijk deze vaarmogelijkheid tegen betaalbare marktprijzen aan te bieden. De boot is daarom uitsluitend te boeken door gezelschappen met 1 of meer mindervalide personen.