Het Edwin Huis

De vrijstaande vakantiewoning ‘Het Edwin Huis’ staat aan de rand van het dorp, en kijkt vanuit de woonkamer uit op één van de haventjes van Langweer. De begane grond van de woning is volledig rolstoelvriendelijk, en biedt alle faciliteiten voor het verblijf van twee personen met een (zware) lichamelijke beperking. Start je zorgeloze vakantie zonder volksverhuizing omdat alle nodige hulpmiddelen in de vakantiewoning aanwezig zijn.

Bekijk beschikbaarheid

Indeling van het huis

De begane grond
Op de begane grond van Het Edwin Huis zijn de deuren extra breed en zijn er geen drempels. Je kunt vanuit de aangepaste keuken zo drempelloos door het huis naar het deels overkapte terras aan de achterzijde van het huis, wat allemaal op gelijke hoogte ligt.

In de aanbouw op de begane grond vind je een aangepaste slaapkamer met twee hoog/laag bedden en een tillift. Ook is er in deze slaapkamer airco aanwezig. Met behulp van het intercom systeem, wat op alle slaapkamers is geïnstalleerd, houd je ook ’s nachts gemakkelijk contact met elkaar. Aangrenzend is een compleet aangepaste doucheruimte met o.a. een douchestoel, een douche-toilet en wastafel.

Eerste verdieping
In de hal van de woning vind je het 2e toilet. De in 2022 totaal vernieuwde eerste verdieping telt vier slaapkamers, twee tweepersoons- en twee eenpersoonskamers. Ook vind je hier een badkamer met douche en toilet. De eerste verdieping van Het Edwin Huis is niet rolstoel-toegankelijk.

Het Edwin Huis heeft het energielabel C verkregen door zich optimaal te richten op hoogwaardige isolatie en andere duurzame maatregelen.

Rolstoelvriendelijke boot

De Edwin Stichting beschikt over een aangepaste boot die geschikt is voor maximaal vier rolstoelgebruikers. In totaal kunnen 10 gasten, onder begeleiding van een vrijwillige schipper, er de Friese wateren mee verkennen. Wanneer je vakantie viert in het Edwin Huis staat de boot plus vrijwillige schipper een aantal dagdelen (afhankelijk van de duur van jullie verblijf) kosteloos voor jou en je vakantiegenoten ter beschikking.

Meer over varen

Faciliteiten

     Twee hoog/laag bedden

     Arjo Maxi Move Tillift met tilzakken

     Arjo Carendo douchestoel

     Douche-toilet

     Intercom verbinding slaapkamer beneden naar alle slaapkamers boven

     Airco in slaapkamer begane grond

     Vloerverwarming op de begane grond

     Tv op slaapkamer begane grond

     Tv in woonkamer

     Oven

     Magnetron

     Senseo en DE koffiezetapparaat

     Afwasmachine

     Wasmachine en droger

     Internet

     Radio

     Twee fietsen

Prijslijst 2024

Laagseizoen (nov t/m maart) Middenseizoen (april t/m juni & sept t/m okt) Hoogseizoen (juli t/m aug, alle schoolvakanties)
Week (vr t/m vr) €550,- €575,- €700,-
Midweek (ma t/m vr) €450,- €495,- n.v.t.
Weekend (vr t/m ma) €450,- €495,- n.v.t.

Hoogseizoen 2024: vanaf vrijdag 21 juni t/m donderdag 22 augustus; uitsluitend per week te boeken van vrijdag tot vrijdag.

Prijslijst 2025

Laagseizoen (nov t/m maart) Middenseizoen (april t/m juni & sept t/m okt) Hoogseizoen (juli t/m aug, alle schoolvakanties)
Week (vr t/m vr) €575,- €600,- €730,-
Midweek (ma t/m vr) €470,- €515,- n.v.t.
Weekend (vr t/m ma) €470,- €515,- n.v.t.

Hoogseizoen 2025: vanaf vrijdag 20 juni t/m donderdag 21 augustus; uitsluitend per week te boeken van vrijdag tot vrijdag.

• Bovengenoemde prijzen zijn incl. schoonmaakkosten.

• Alle gasten dienen zelf hun beddengoed (kussensloop, dekbedhoes en matrashoes) mee te nemen, of te huren voor € 8,50/persoon. Hand- en keukendoeken zijn niet aanwezig in het huis, deze moet je zelf meenemen.

• Wij raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien wij bij verhindering genoodzaakt zijn de huurprijs in rekening te brengen.

• Huurders van Het Edwin Huis mogen bij een vakantieduur van één week, twee dagdelen gratis gebruik maken van de boot met vrijwillige schipper. Verblijf je een weekend in Het Edwin Huis dan krijg je de boot één dagdeel tot je beschikking.

• Inchecken: Dag van aankomst vanaf 15.00 uur. Uitchecken: Dag van vertrek om 10.30 uur

• Huisdieren zijn niet toegestaan. In overleg zijn geleidehonden wel toegestaan.

• Betaling: 50% bij reservering en 50% uiterlijk 4 weken voor aankomst.

• De boekingsperiode is beperkt tot het huidige jaar en het daaropvolgende jaar.

Dankzij giften en sponsoring kunnen wij de huur laag houden. Mocht je erg genoten hebben, zijn wij altijd blij met een extra gift.

rolstoel-edwinstichting-2x

Rolstoelvriendelijk

Het Edwin Huis is een rolstoelvriendelijk erkend pand. Dankzij giften en sponsoring is het mogelijk deze vakantiewoning tegen betaalbare marktprijzen aan te bieden. De woning is daarom uitsluitend te boeken door gezelschappen waarvan 1 of 2 personen een (zware) lichamelijke beperking hebben. Bij boekingen tijdens schoolvakanties geven wij gezinnen met kinderen voorrang.