Varen met gehandicapten

De Edwin Stichting beschikt over een eigen boot, een open vlet met dieselmotor. De vlet is voorzien van een hydraulische vloer, die op kadehoogte gebracht kan worden voor het in- en uitstappen. Er is ruimte voor twee gewone rolstoelen, of één grote elektrische. Daarnaast is er plaats voor ruim vier medepassagiers.

De vlet staat drie dagdelen per week gratis ter beschikking van de huurders van de woning. Overigens is de vlet tegen geringe vergoeding per dag of dagdeel voor een ieder – dus ook voor de huurders van de woning – te huur.

Voor mensen zonder vaarervaring kan meestal door ons een schipper worden gevonden op vrijwillige basis.

Dankzij de boot van de Edwin Stichting kunnen gehandicapte kinderen en hun verzorgers heerlijk genieten van de rustieke Friese wateren.

Boot1.jpgBoot2.jpg

24-07-2017