Het Edwinhuis

De vrijstaande vakantiewoning ‘Het Edwinhuis’ staat aan de rand van het dorp, en kijkt vanuit de woonkamer uit op één van de haventjes van Langweer. De begane grond van de woning is volledig rolstoelvriendelijk, en biedt alle faciliteiten voor het verblijf van twee personen met een (zware) lichamelijke beperking. Start je zorgeloze vakantie zonder volksverhuizing omdat alle nodige hulpmiddelen in de vakantiewoning aanwezig zijn.

Bekijk beschikbaarheid

Indeling van het huis

De begane grond
Op de begane grond van Het Edwinhuis zijn de deuren extra breed en zijn er geen drempels. Je kunt vanuit de aangepaste keuken zo drempelloos door het huis naar het deels overkapte terras aan de achterzijde van het huis, wat allemaal op gelijke hoogte ligt.

In de aanbouw op de begane grond vind je een aangepaste slaapkamer met twee hoog/laag bedden en een tillift. Ook is er in deze slaapkamer airco aanwezig. Aangrenzend is een compleet aangepaste doucheruimte met o.a. een douchestoel, een douche-brancard, toilet en wastafel.

Eerste verdieping
In de hal van de woning vind je het 2e toilet. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, met elk twee bedden. Dit gedeelte van Het Edwinhuis is niet rolstoeltoegankelijk.

Rolstoelvriendelijke boot

De Edwin Stichting beschikt over een aangepaste boot die geschikt is voor maximaal vier rolstoelgebruikers. In totaal kunnen 10 gasten, onder begeleiding van een vrijwillige schipper, er de Friese wateren mee verkennen. Wanneer je vakantie viert in het Edwinhuis staat de boot plus vrijwillige schipper twee dagdelen kosteloos voor jou en je vakantiegenoten ter beschikking.

Meer over varen

Faciliteiten

     Twee hoog/laag bedden

     Arjo Maxi Move Tillift met tilzakken

     Arjo Carendo douchestoel

     Douchebrancard

     Intercom verbinding slaapkamer beneden naar alle slaapkamers boven

     Airco in slaapkamer begane grond

     Vloerverwarming op de begane grond

     Tv op slaapkamer begane grond

     Tv in woonkamer

     Spelcomputer

     Magnetron

     Afwasmachine

     Wasmachine en droger

     Internet

     Radio

     Twee fietsen

Prijslijst 2020

Laagseizoen (nov t/m maart) Middenseizoen (april t/m juni & sept t/m okt) Hoogseizoen (juli t/m aug, alle schoolvakanties)
Week (vr t/m vr) €475,- €500,- €610,-
Midweek (ma t/m vr) €375,- €450,- n.v.t.
Weekend (vr t/m ma) €375,- €425,- n.v.t.

Hoogseizoen: vanaf vrijdag 26 juni t/m donderdag 27 augustus 2020; uitsluitend per week te boeken van vrijdag t/m vrijdag.

Bovengenoemde prijzen zijn incl. huur van beddengoed en schoonmaakkosten. Hand- en keukendoeken zijn niet aanwezig in het huis, deze moet je zelf meenemen. Wij raden je aan een annuleringsverzekering af te sluiten, aangezien wij bij verhindering genoodzaakt zijn de huurprijs in rekening te brengen.

Inchecken: Dag van aankomst vanaf 15.00 uur
Uitchecken: Dag van vertrek om 10.30 uur

Huisdieren zijn niet toegestaan. In overleg zijn geleidehonden wel toegestaan.

Betaling: 50% bij reservering en 50% uiterlijk 4 weken voor aankomst.
Dankzij giften en sponsoring kunnen wij de huur laag houden. Mocht je erg genoten hebben, zijn wij altijd blij met een extra gift.

Bekijk beschikbaarheid
rolstoel-edwinstichting-2x

Rolstoelvriendelijk

Het Edwinhuis is een rolstoelvriendelijk erkend pand. Dankzij giften en sponsoring is het mogelijk deze vakantiewoning tegen betaalbare marktprijzen aan te bieden. De woning is daarom uitsluitend te boeken door gezelschappen waarvan 1 of 2 personen een (zware) lichamelijke beperking hebben. Bij boekingen tijdens schoolvakanties geven wij gezinnen met kinderen voorrang.