De woning

De oorspronkelijke burgerwoning aan de rand van het dorp, die uitzicht biedt op Jachtwerf Auke de Vries en daarachter de passantenhaven van Langweer, is op de begane grond en de daaraan gebouwde uitbouw, volledig aangepast voor het verblijf van twee zwaar lichamelijk gehandicapten, alsmede zes niet gehandicapte huisgenoten c.q. familieleden of vrienden.

De woning is voorzien van verbrede deuropeningen, een aangepaste slaapruimte, eveneens aangepaste keuken- en doucheruimte en diverse medische voorzieningen.

Aanwezig zijn hoog-laag bedden, airco in de slaapkamer, een tillift, internet verbinding, douchestoel, douche-brancard etc. De woning is op de begane grond gelijkvloers zonder drempels.

Vanuit de woning is het op gelijke hoogte gelegen terras bereikbaar. Het terras is op het zonnige zuidwesten gelegen. De woning is een erkend pand.

Huis.JPGklein2.jpg

 

Nieuwsbericht

12-12-2017
Beschikbaarheid 2018
24-07-2017
Financieel overzicht
Webdesign Dijkstra Automatisering